ANTI COMANGO

ANTI COMANGO
KLIK GAMBAR

NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Sunday, December 9, 2012

Dulu Lain Sekarang Lain -Dulu Apa Kata Anwar...?

Bukan UMNO kata, bukan MCA yang kata, bukan MIC yang kata. Tapi Anwar Ibrahim sendiri yang berkata-kata, dulu apa kata Anwar?


Lepas itu apa pula kata Anwar...?


Bukan kita kata, Anwar Ibrahim sendiri yang kata...

Selebihnya anda fikir, analisis dan nilailah sendiri...

Sedangkan pantai boleh berubah, inikan pula nafsu Anwar Ibrahim...

Hahaha...

Posting sambil layan Malaysia vs Thailand.

Arios!

Selamanya Harimau Malaya!

1 comment:

Anonymous said...

Org politik bro....dah mmg kerjaya dia mcm tu...kalau dia mcm ko n aku...x jd la dia org politik...hati mau kering...muka mau tebal...akal mesti mau auta....br berjaya....kalau lah nak jadi org politik nak kena interview n submit resume...semua di atas mesti mau ada...kalu x, mmg x layak....hahhahah....ada betul...dr bjb.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

BUTIK JUNIOR RED WARRIORS

BUTIK JUNIOR RED WARRIORS
Pembekal Barangan Original Pasukan Kelantan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...