NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Thursday, October 17, 2013

#PemilihanUMNO Kes NKP : "UMNO Yang Menang!" - kata Khairul Azwan & Jamawi Jaafar


"UMNO yang menang...!"

Itulah kata kedua-dua calon Naib Ketua Pemuda UMNO Malaysia, Khairul Azwan Harun dan Jamawi Jaafar sebaik sahaja keluar dari Bilik Mesyuarat bersama JK Pemilihan UMNO 2013 yang dipengerusikan oleh TS Tajol Rosli.

Penyokong kedua-dua calon yang setia memberikan sokongan sejak jam 10.00 pagi turut tertanya-tanya siapakah yang memenangi jawatan Naib Ketua Pemuda UMNO Malaysia kerana keputusan tersebut hanya diketahui jam 11.00 pagi esok (18 Oktober 2013) dan akan diumumkan oleh JK Pemilihan UMNO.

Harap-harap keputusan bagi Naib Ketua Pemuda Malaysia yang bakal diumumkan esok 18 Oktober dapat menyelesaikan kemelut yang timbul dan menguatkan lagi semangat juang buat kedua-dua calon dan penyokong mereka.


Inilah kematangan dalam Pemuda UMNO Malaysia sejak dipimpin oleh YB Khairy Jamaluddin. Masalah yang wujud dapat diselesaikan dalam suasana yang harmoni tanpa berlaku sebarang insiden kerusi terbang sebagaimana pemilihan cabang PKR.

Hahaha...

Tahniah buat kedua-dua calon dan penyokong mereka, kita tunggu esok sajalah!

Arios...!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...