NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Tuesday, February 28, 2012

Pemecah Berita : Ustaz Azizan Diugut Bunuh?


Krisis antara Phahrolrazi dengan Ustaz Azizan Menteri Besar Kedah semakin meruncing, hari ini berlangsung dua sidang media oleh PAS Kedah. Satu sidang media bersama wartawan-wartawan mainstream media dan satu lagi dikhabarkan sidang media tertutup yang hanya dihadiri oleh Phahrolrazi dan pengikutnya.

Dalam sidang media itu dilaporkan situasinya agak panas, apa cerita sebenarnya yang melanda PAS Kedah sampai 'ugutan' dikeluarkan kepada Ustaz Azizan?

Dari blog KedahkeKL :
"...Phahrolrazi memang mempunyai masalah dengan Ustaz Azizan, dari soal kerja, sampailah soal tanah dan kontrak. Malah beliau mendedahkan bahawa Ustaz Azizan lebih banyak menolong UMNO dari orang Pas sendiri, malah pengagihan kontrak juga banyak orang UMNO yang dapat dari orang Pas!!
Malah salah seorang penyokong Phahrolrazi berkata "Ustaz Azizan harus di kerat dan di kuburkan!" 
BACA SELANJUTNYA....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...