NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Tuesday, February 21, 2012

Pemuda UMNO Gempur Parlimen Parit - Tanda Pilihanraya Sudah Dekat?

Suara Pemuda UMNO Malaysia bergema di Daerah Perak Tengah, kali ini lokasi dipilih adalah Pekan Parit untuk Mesyuarat Exco Pergerakan Pemuda Umno Malaysia. Pekan Parit adalah antara pekan tertua dan lokasi Parlimen Parit terletak dalam bandar Ilmu iaitu bandar Seri Iskandar.

Mesyuarat Pergerakan Exco Pergerakan UMNO Malaysia yang julung kali diadakan di lokasi pinggir bandar antara aspirasi kini Ketua Pemuda Umno Malaysia YB Khairy untuk mencipta kelainan dalam mesyuarat Exco sebelum ini.

Dipercayai mesyuarat ini adalah mandat terkini YB Khairy kepada exco pemudanya sebelum PRU 13.

Beberapa foto sempat dirakamkan penulis di Pekan Parit,Perak sebelum Mesyuarat Pergerakan Exco Pemuda Umno di Pejabat Bahagian Umno Parlimen Parit.

Kredit to : PENAKSJ

1 comment:

Unknown said...

Aktiviti biasa je ni. Gempur x perlu tunggu pilihanraya.

PUTERI SPIN GELARAN TERKINI NURUL IZZAH. Baca di sini!!

http://apakecoh2.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...