NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Thursday, February 9, 2012

[FOTO] : Mahasiswa #AmanKampus Menangis Kena Maki Dengan Peneroka FELDA?

Tidak dapat menahan air mata...
Hari ini Kembara Aman Kampus Mahasiswa Bersama Masyarakat mendekati golongan peneroka FELDA di Felda Bukit Besar, Johor. Kali ini mahasiswa Aman Kampus mendekati golongan kurang upaya iaitu mereka yang terdiri daripada anak-anak peneroka.

Dalam majlis ringkas itu, kumpulan mahasiswa diketuai oleh Mohd Shahar menghulurkan sumbangan berbentuk hamper kepada golongan kurang upaya. Sebelum majlis penyerahan hamper golongan kurang upaya ini telah menyanyikan lagu yang mana telah menimbulkan rasa sebak di kalangan peserta mahasiswa Aman Kampus.

Foto menarik yang sempat kami rakamkan :

Mohd Shahar mengetuai nyanyian lagu Rasa Sayang bersama golongan kurang upaya.


Banyak lagi foto-foto menarik aksi mahasiswa Aman Kampus bersama golongan kurang upaya di Felda Bukit Besar tadi. Sekarang ini Kembara Aman Kampus berada di Masjid Kota Tinggi, Johor Bahru dan selepas ini akan meneruskan perjalanan ke Pekan, Pahang.

Apakah agaknya aktiviti yang bakal mereka lakukan di negeri Pahang? Saya sendiri tertanya-tanya, cerita lebih lanjut dan foto aktiviti bersama golongan kurang upaya akan dimuat-naik malam nanti.

Hehehe... maaf buat kerja tepi jalan...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...