NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Saturday, February 4, 2012

[VIDEO] : PAS Tak Sedar Mereka Kini Semakin Liberal - Bangunlah Jangan Tidor!
Wahai ahli PAS yang 'gerenti' masuk syurga, luanglah masa anda selama 40 minit untuk mendengar ucapan dari mantan Ketua Penerangan PAS Negeri Selangor.

1 comment:

Anonymous said...

salam...wahai Nik Aziz bangunlah kamu dari suka tidur. Janganlah kamu bersubahat dengan penjenamaan liberal. Mengapa kegiatan seks bebas berlaku dikalangan pemimpin PAS? Lihatlah kemungkaran sedang berlaku di kawasan ruang pejabatmu. Lihatlah betapa ISLAM dihina dan disepak oleh manusia yang gilakan kuasa dalan Pakatan Haram yang kamu anggotai. Lihatlah pada diri mu sendiri betapa jahilnya menjadi pemimpin selama 20 tahun tidak pernah memeberikan seteguk air minuman yang bersih utnuk rakyat kelantan.Lihatlah betapa maksiat bermaharaja lela di negeri pemerinthan mu selama 20 tahun..Ayuh bangunlah..bangunlah..bangunlah...bangunlah dari terus tidur dan dilalai oleh kuasa yang kamu pegang itu. Jadilah manusia yang mulia disis ALLAH jangan jadi manusia yang dihina di dunia dan diakahirat.... bukalah minda kamu. Berundurla..berundurlah..berundurlah...AMIN.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...