NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Friday, February 3, 2012

[VIDEO] : Anwar Ibrahim Kata Mahkamah Tak Adil Sebab Bebaskan Beliau Dari Tuduhan Liwat?Apa nak hairan Bang Nuar, kamu dibebaskan kerana mahkamah di Malaysia ini adil dan tidak dipengaruhi oleh mana-mana pihak sebagaimana tuduhan yang sering kamu lemparkan.

Apa nak hairan Bang Nuar, kamu dibebaskan adalah bukti hakim yang kamu minta supaya ditukar sebanyak 3 kali atas alasan beliau tidak adil. Telah menjalankan tugasnya dengan adil tanpa tekanan mana-mana pihak lebih-lebih lagi UMNO.

Jelajah seluruh negeri mengatakan dirinya difitnah dan bakal disumbat ke dalam penjara tetapi sebaliknya berlaku.

Jangan hairan jika esok lusa Anwar Ibrahim akan kata mahkamah tak adil sebab membebaskan dirinya, dia dah bersiap sedia mahu masuk penjara (minit 1:33).

Hahaha...

YY : Bang Nuar kamu bebas sebab Allah nak kami sedar semua tuduhan kamu kepada mahkamah adalah satu PEMBOHONGAN!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...