NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Saturday, February 18, 2012

24 Februari 2012 Mahasiswa Aspirasi Nak Berhimpun Runtuhkan Pagar 20 Buah Universiti?

Mereka baring bukan sebab protes - tapi sebab penat gotong-royong... hahaha!
Banner untuk disebarkan di setiap IPTA seluruh negara.
Belum pun siri Kembara Aman Kampus melabuhkan tirainya, pada 24hb Februari 2012 ini MAHASISWA ASPIRASI akan menganjurkan majlis solat hajat untuk rakyat Palestin.

Solat hajat bagi mendoakan kesejahteraan rakyat Palestine dari penindasan Yahudi Laknatullah akan diadakan serentak di 20 masjid IPTA di seluruh negara.

Selain majlis solat hajat, sessi mengumpul tandatangan sebagai tanda bantahan terhadap ketua pembangkang yang sebelum ini telah membuat kenyataan menyokong negara Israel yang mana ianya telah menimbulkan kemarahan penganut agama Islam di negara ini.

Jangan kita alpa dengan penderitaan saudara kita di Palestin...Hanya doa yang mampu kita jadikan senjata untuk kebebasan rakyat Palestin...


Jangan lupa untuk...

IKUTI MAJLIS SOLAT HAJAT 

PEACE FOR PALESTINE

PADA 24 FEBRUARI 2012 

DI

20 BUAH MASJID UNIVERSITI (IPTA)

 PEACE FOR PALESTINE - Freedom & Justice For Palestine 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...