NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Friday, February 24, 2012

[VIDEO] : @KhairyKJ Balun Anwar Ibrahim - "Anwar Jangan Hipokrit"Yang mana lagi teruk menyokong segala usaha yang dilakukan oleh Israel sebagaimana diungkapkan oleh Anwar Ibrahim atau berdagang dengan syarikat yang berpengkalan di Israel?

Kebenaran pemerdagangan adalah jauh berbeza dengan sokongan politik yang dinyatakan oleh Anwar Ibrahim dalam Wall Street Journal iaitu menyokong segala usaha untuk memastikan keselamatan negara Israel.

Jika diteliti kenyataan Anwar Ibrahim seolah-olah beliau setuju dengan segala tindak-tanduk yang dilakukan oleh Israel dalam mempertahankan keselamatan negara tersebut termasuk membunuh rakyat Palestin

Wahai ahli PAS kamu menyokong Anwar Ibrahim umpama kamu menyokong Israel.

YY : Patutlah gila membalun - sifu psywar mereka disahkan gila oleh pakar perubatan -  Cuba teka siapa? jeng...jeng...jeng!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...