NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Friday, February 3, 2012

6hb-19hb Program #AmanKampus - Mahasiswa Turun Padang Dekati Masyarakat


Program AMAN KAMPUS yang melibatkan lebih 1000 mahasiswa dari seluruh IPTA/IPTS ini bertujuan untuk menyuntik semangat patriotisme kepada semua mahasiswa bakal melawat lebih 25 buah IPTA di seluruh negara bermula 6 Februari ini.

Peta laluan siri jelajah AMAN KAMPUS
Program selama 14 ini merupakan inisiatif alumni dan pelajar Pro-Aspirasi bersama 18 NGO ini adalah untuk memastikan suasana keharmonian serta kedamaian kampus dapat dipelihara supaya penekanan terhadap kecemerlangan sahsiah diri dan akademik mampu direalisasikan.

FASA PERTAMA
Apakah aktiviti yang bakal dilakukan oleh kumpulan mahasiswa Aspirasi sepanjang 14 hari program AMAN KAMPUS dijalankan?

Adakah mereka hendak turunkan bendera...?

Adakah mereka hendak rempuh pintu kaca...?

Ikuti lintas langsung di TV3 upacara perlancaran Program AMAN KAMPUS dari Putrajaya melalui program MHI pada 6 Februari ini jam 9.00 pagi yang akan dilancarkan oleh Ahli Parlimen Putrajaya YBM Datuk Tengku Adnan Tengku Mansor.

Jangan betulkan broadband anda - YY akan bersiaran langsung dari setiap IPTA yang dilawati oleh mahasiswa Aspirasi...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...