NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Monday, February 6, 2012

[FOTO] : Majlis Perasmian Kembara #AmanKampus Mahasiswa Bersama Masyarakat


Senam Seni Aspirasi di Dataran Masjid Putra, Putrajaya
Datuk Tengku Adnan Tengku Mansor, Mohd Shahar dan Tun Faisal 
Kembara Aman Kampus Mahasiswa Bersama Masyarakat yang dilancarkan Datuk Tengku Adnan Tengku Mansor turut dihadiri Tun Faisal Ismail selaku Pengerusi Majlis Belia Kawasan Putrajaya pada jam 9.00 pagi tadi, mula bergerak bertemu masyarakat dalam usaha mendekatkan golongan mahasiswa dengan masyarakat bagi mendapatkan info serta maklum balas masyarakat terhadap kerajaan.

Lokasi pertama yang dikunjungi oleh mahasiswa yang terlibat adalah Medan Selera Presint 9 sebelum ke Tasik Titiwangsa untuk menjayakan program 'INFO SISWA'. Dalam program ini para mahasiswa Aspirasi yang terlibat perlu menemubual masyarakat setempat bagi mendapatkan respon masyarakat terhadap kerajaan.

Foto sekitar Majlis Perasmian Kembara Aman Kampus 
Datuk Tengku Adnan bersarapan bersama peserta Aman KampusSidang Media pada akhir majlis perasmian.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...