NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Tuesday, February 28, 2012

Ostat Badrol 'Khalwati' Patut Ajak Sekali 'Iman Mahdi' Berundur Demi Perjuangan PKR...

Bini muda ente sudah banyak cantiklah, tapi apa boleh buat bini orang juga ente suka!
Isu khalwat Ostat Badrol Amin yang selalu menggunakan bahasa kesat setiap kali berceramah terus diperkatakan ramai pihak, dari kedai kopi yang selalu dikunjungi oleh Adun Selinsing yang juga kaki balun bini orang dalam gerabak keretaapi hinggalah ke lobi hotel 5 bintang.

Ostat Badrol Amin dalam kenyataannya selepas memberi keterangan kepada JAIP petang tadi berkata beliau rela berundur demi perjuangan parti.
“Saya rela berundur sekiranya pengunduran itu boleh menyelamatkan perjuangan Parti Keadilan Rakyat (PKR)”
Kita tengok video muka 'sangap' Ostat Badrol Amin :Aduh sedihnya ana tengok wajah ente...

Walau apa pun alasan yang Ostat Badrol Amin beri, isunya sekarang adalah kenapa kamu masuk ke dalam bilik sedangkan kamu tahu wanita tersebut adalah isteri orang yang sedang mengalami masalah rumahtangga sebagaimana kamu nyatakan?

Jika Ostat Badrol mahu beri kaunseling dan nasihat, tidak bolehkah duduk sahaja di lobi hotel, coffee house hotel atau di mana sahaja tempat terbuka yang tidak menimbulkan fitnah?

Tapi jika Ostat Badrol Amin mahu berundur demi perjuangan PKR, nasihat saya jangan berundur seorang diri kerana ianya adalah satu keputusan yang tidak adil terhadap dirinya sendiri.

Sebaliknya ajak sekali brader Anwar Ibrahim yang banyak terlibat dengan skandal moral beserta Adun 'telanjang' Elizabeth Wong yang berskandal dengan lelaki melayu sehingga tersebarnya gambar bogel.

Barulah adil...

Tak gitu...?

Blockbuster bulan ini :


Hahaha... 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...