ANTI COMANGO

ANTI COMANGO
KLIK GAMBAR

NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Monday, November 12, 2012

DUN Pulu Pinang Diserikan Dengan Kehadiran First Lady Of Penang = F.L.O.P

Berapa pula harga tas tangan F.L.O.P Betty Chew ini agaknya?

Tahniah buat rakyat Penang kerana buat pertama kalinya First Lady Of Penang  'Queen' Betty Chew menyerikan sidang DUN Pulau Pinang.

Kahkahkah...

Betty Chew isteri kepada 'tokong' diberikan tempat duduk yang dikhaskan untuk pegawai kanan kerajaan negeri. Speaker DUN nampaknya tak berani bersuara kerana bimbang disumpah oleh 'tokong'.


Aneh sungguh Betty Chew merupakan ADUN Kota Laksamana, Melaka tapi hadir 'bersidang' dalam sidang DUN Pulau Pinang.

Kahkahkah...


Orang cina pun tak suka 'tokong' DAP ini [KLIK]

7 comments:

Anonymous said...

Apa punya bodohlah! Adakah isteri LGE mengaku dirinya 'First lady 'macam Rosmah Mansor ? Jangan nak memandai-mandai sebab cara fitnah macam ni menunjukkan kebodohan blogger UMNO !

Anonymous said...

Kepada Anon November 12,2012 5:33PM...
Ko ni tak pandai bahasa English ker Ko ni Flop English Ker?!

Kalau Ko nak tahu FLOP tu maksudnya Fail bongok, belajar tak habih ada hati nak comment blogger UMNO bodoh, kalau blogger nak sindir orang dier mesti pandai singkatan dan maksud bahasa English supaya orang2 pecacai pembangkang keliru supayo korang belajo habih maksud dulu... Ada faham??? Kalo tak faham ko pakai google carik maksud FLOP=FAIL...

Anonymous said...

Kepada Anon November 12,2012 5:33PM...
Ko ni tak pandai bahasa English ker Ko ni Flop English Ker?!

Kalau Ko nak tahu FLOP tu maksudnya Fail bongok, belajar tak habih ada hati nak comment blogger UMNO bodoh, kalau blogger nak sindir orang dier mesti pandai singkatan dan maksud bahasa English supaya orang2 pecacai pembangkang keliru supayo korang belajo habih maksud dulu... Ada faham??? Kalo tak faham ko pakai google carik maksud FLOP=FAIL...

Anonymous said...

Heran bin ajaib yang hampa dok syok jilat pungkor cina tu buat pa????

YY said...

Hehehe,

Kan dah kena sound tepek!

TQ Anon 8:10PM. :)

Anonymous said...

BODOH mcm BABI le ko.. FLOP tu FAIL!! Bangsat!

Anonymous said...

satu hari nanti bila semua tanah melayu kena ambik, penyokong pakatan bersorak kegembiraan sambil menjerit padan muka umno.. asal bukan umno...
kalau hati dah buta, takda sapa boleh tolong dah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

BUTIK JUNIOR RED WARRIORS

BUTIK JUNIOR RED WARRIORS
Pembekal Barangan Original Pasukan Kelantan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...