NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Thursday, January 5, 2012

Temui 'Selebriti' #UPSI Safwan Anang Di Perkarangan IPD Dang Wangi Jam 2.00 Ptg Esok!


Selepas BEBAS membuat laporan polis di IPD Dang Wangi kononnya polis bertindak kasar ke atas pelajar yang berdemo, dilaporkan esok 'selebriti' yang mula mencipta populariti dengan watak 'Anang Wheelchair'  melalui filem 'Hantu Anang Pulang Rumah' akan membuat satu laporan polis di IPD Dang Wangi jam 2.00 petang esok.

Sengaja lambat kemaskini entri baru, sebab saya hendak lihat reaksi masyarakat terhadap keputusan akademik pelajar yang terlibat dalam demontrasi tempoh hari.

Ada yang mungkin 'panas bontot' dengan artikel yang disiarkan di laman blog ini. Individu bernama Muhammad Hanafi Bin Sulaiman meninggalkan komen berbunyi :

"Shittpooooolllll tak lulus, tp dpt BIASISWA Timb. PM lg,hahahahha
Yang demo ramai yang pandai, mereka yg kurang bernasib baik ni beberapa org je..
Apa punya blog smpah la.."

Apa dapat BIASISWA Timbalan PM?

Jadi kerajaan kita ini tidaklah zalim sebagaimana didakwa oleh kumpulan pelajar yang berdemo?

Errr.... saya sempat kunjungi blog saudara Muhammad Hanafi, dari pengamatan saya macam sepi jer. Seolah-olah kamu sendiri buat blog, kamu sendiri tulis, kamu sendiri yang baca dan akhir sekali kamu sendiri yang komen?

Hahaha...

Jangan lupa tengok pencapaian akademik pelajar 'cemerlang' ini [KLIK SINI]

1 comment:

Anonymous said...

hahaha.. kalo setakat jurusan simple2 memang bolehla bagus bro... cuba amik subjek membunuh cikit.. mana sempat nak g demo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...