NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Monday, January 9, 2012

[VIDEO] : Tian Chua Salahkan UMNO, Najib, Tun Mahathir? #Justice4Saiful901 #BebasAnwar901 #901Dari awal lagi kita sudah jangka, apa jua keputusan yang diumumkan oleh mahkamah sama ada Anwar Ibrahim bersalah atau tidak mereka tetap akan menyalahkan BN,UMNO serta pemimpin-pemimpin negara atas tuduhan yang dihadapi oleh Ketua Umum mereka.

Dua aspek dapat dilihat awal pagi tadi, iaitu jika Anwar Ibrahim disabitkan bersalah UMNO/BN, Najib Tun Razak serta beberapa pemimpin negara yang lain akan dituduh dan difitnah kononnya bertindak sebagai 'tangan halus' di sebalik keputusan yang dibuat oleh mahkamah.

Apa saja situasinya, mereka akan tetap menyalahkan kerajaan kerana matlamat mereka hanyalah satu iaitu untuk merampas tampuk pemerintahan negara.

Syok jadi Anwar Ibrahim - semua keburukkan yang dilakukan oleh dirinya sendiri, bagi para pengikutnya ianya merupakan satu konspirasi UMNO/BN....

1 comment:

Anonymous said...

Bagus jadi Anwar...kah..kah...

Hang pon nak memBONTOT juga ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...