NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Monday, January 9, 2012

Live : Dari Mahkamah Jalan Duta - Bermulanya Provokasi #BebasAnwar901 #fitnah2


7 : 10 AM : Penyokong Anwar Ibrahim mula memasuki perkarangan parking mahkamah, berlaku beberapa provokasi semasa pihak PDRM memeriksa penyokong Anwar Ibrahim.

Ketua Srikandi PKR mempertikaikan arahan polis yang tidak membenarkan dibawa masuk sebarang 'playkad' yang tertera perkataan 'Bebas Anwar'.

PDRM nampaknya berhemah dalam melayan karenah serta provokasi dari penyokong PKR. Laungan reformasi terus dilaungan.


Beberapa penyokong mula membuat provokasi di tepi-tepi jalan menyusuri perkarangan mahkamah. Kelihatan mereka membawa playkad 'Tolak Fitnah'.


Siti Aishah Ketua Srikandi PKR mempertikaikan PDRM apabila pihak polis tidak membenarkan playkad perkataan 'Bebas Anwar' dibawa masuk. Namun pihak polis terus berhemah melayan kehendak pengikut gila ini. Akhirnya persetujuan dicapai dimana pengikut Anwar Ibrahim akur dan tidak membawa playkad 'Bebas Anwar'.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...