NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Saturday, July 12, 2014

Prihatin Nasib Rakyat & Kanak-Kanak Bosnia, Datin Sri Rosmah Mansor Sumbang RM100 Ribu


Menyedari cabaran lebih 1.6 juta rakyat Bosnia terutama 50,000 kanak-kanak yang terjejas akibat banjir teruk yang berpunca dari taufan Tamara pada bulan Mei lalu, penaung kepada The Global Children's Wellbeing Fund, Datin Sri Rosmah Mansur memberikan sumbangan RM100,000 bertujuan meringankan penderitaan rakyat Bosnia sempena Ramadhan.

Sumbangan cek oleh Datin Rosmah Mansur disampaikan kepada Duta Besar Bosnia, Tarik Bukvic di Seri Perdana semalam. Untuk rekod Malaysia merupakan negara yang rapat dengan Bosnia sejak 1992 hingga 1995 ketika Bosnia berhadapan dengan konflik.

Memetik laporan The Star :


Pembangkang yang 24 jam mengutuk isteri PM tidak pula ke depan dalam membantu rakyat Bosnia, apatah lagi mahu berbicara mengenai rakyat Palestin.

Arios...!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...