NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Friday, November 1, 2013

#PRKSgLimau : Sambutan Hambar di Ceramah Anwar Ibrahim Petanda Penduduk Sg. Limau #BeraniHijrah


Kita sering melihat Anwar Ibrahim dan media-media pro pembangkang menyiarkan gambar program ceramah mereka yang dihadiri berpuluh ribu rakyat Malaysia terutama ketika negara menghampiri PRU13 tahun lalu. 

Namun di Sg. Limau pertama kali saya melihat program ceramah yang disampaikan oleh Anwar Ibrahim tidak diberikan sambutan oleh penduduk tempatan.


Apa yang saya perhatikan rata-rata penduduk yang hadir hanya mahu melihat Anwar Ibrahim secara langsung di depan mata mereka, majoriti dari hadirin dilihat sekadar singgah buat seketika dan terus berlalu sebaik sahaja mereka melihat susuk tubuh Anwar Ibrahim.

Mak cik senyum lepas tengok bang Non merapu..
Mungkin penduduk Sg. Limau iaitu rakyat Malaysia secara umumnya sudah jemu dan muak mendengar skrip Anwar Ibrahim yang sama serta dilihat semakin ketandusan isu untuk memburuk-burukkan BN.

Khabarnya terdapat dua lagi program ceramah Anwar Ibrahim, bukan tiada rakaman video cuma khuatir kalau saya letak video bagi orang PAS tengok, nanti ada yang kata video itu besi pulak.

Hahaha...

Arios...!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...