NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Saturday, August 31, 2013

Pemuda Akar Umbi UMNO Bahagian Putrajaya Sujud Syukur Khairun Aseh Tak Bertanding!


Membaca laporan dari bernama ia membuatkan saya bersama beberapa rakan pemuda di Putrajaya tergelak besar sehingga menimbulkan rasa kurang senang di kalangan jiran-jiran sebelah.

Hahaha....

Sebelum itu kita baca sedikit laporan bernama yang memetik kenyataan dari seorang pemuda yang berjawatan SUPOL Kanan PM :
Pengerusi Biro Aduan Pemuda Umno Datuk Muhammad Khairun Aseh mengesahkan tidak bertanding pada pemilihan parti kali ini. 
Beliau berkata keputusan itu adalah muktamad biarpun mendapat banyak sokongan dan dorongan daripada peringkat akar umbi untuk merebut jawatan kanan khususnya dalam sayap Pemuda.
Kahkahkahkahkah!

Ingatkan selepas mengangkat sumpah sebagai SUPOL PM, Khairun Aseh tidak lagi mengamalkan tabiat syok sendiri - tetapi ia nampaknya semakin menjadi-jadi.

Mari sini Khairun Aseh saya nak cerita...

Pertama pemuda akar umbi di Putrajaya melahirkan rasa syukur selepas membaca laporan bernama.

Kedua kemungkinan besar beberapa cawangan pemuda di Putrajaya bakal mengadakan kenduri kesyukuran di atas hasrat kamu itu.

Sokongan akar umbi konon...

Kempen PRU13 kamu menghilangkan diri dan yang terbaru dilaporkan hilang lagi sekali ketika cawangan dia menjalankan mesyuarat.

Gagal hadir ketika kempen PRU13, gagal hadir mesyuarat cawangan tak malu ke nak kata dapat sokongan akar umbi...?

Monyet dengar pun gelak...!Kahkahkahkah!


1 comment:

Anonymous said...

Hahaha..kelakar YY! ingat mamat ni kt lombok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...