NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Sunday, June 17, 2012

[VIDEO] : Dalang Insiden Baring Halang Kereta Sultan Perak Buat Pengakuan


Ketika kerajaan BN merampas semula Perak dari Pakatan Rakyat, penyokong mereka bertindak liar apabila mengadakan demontrasi dengan berbaring di atas jalanraya.

Perlakuan biadap itu dilakukan semata-mata mahu menghalang kereta yang dinaiki oleh Sultan Perak tiba di majlis pertabalan Datuk Seri Dr. Zambry Bin Abdul Kadir sebagai Menteri Besar yang baru menggantikan Nizar Jamaluddin.


Benar kata orang tua-tua kebenaran tetap akan muncul, cuma masa yang menentukannya. Kini kebenaran serta dalang di sebalik demontrasi tersebut akhirnya muncul membuat pengakuan di sebalik tindakan liar penyokong pembangkang ketika itu.

Ikuti pengakuan beliau sebagaimana dirakamkan oleh brader Minaq Jinggo :

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...