BLOG RASMI PPIM

NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Friday, May 9, 2014

For Harith Iskandar Everything Is A Joke Even Hukum #Hudud



Adakah anda ketawa apabila membaca lawak terbaru Harith Iskandar berkaitan hukum hudud?


Mungkin bagi Harith Iskandar ia adalah gurauan semata-mata, tetapi bagi saya gurauan Harith Iskandar berkaitan Hudud seperti mempersendakan hukum Allah. 

Jika mahu menjadikan isu semasa sebagai topik lawak jenaka, apakah tiada perkara lain selain isu-isu yang melibatkan agama.

Bagi Harith Iskandar semua perkara boleh dijadikan senda gurau, bagaimana dengan saudara pembaca...?

Arios...!

12 comments:

Dex Banner said...

Thanks, we appreciate your articles. Good day! DB Product Review

Anonymous said...

Saya setuju dgn harith Iskandar..who dude....

Zallman

Anonymous said...

Biasa jr pun
X nampak persenda apa2 pun
Jgn sensitif x tentu hala

Empunya blog pun letak Double Y
Y ?

Relax la bro

Anonymous said...

Joke tapi tak best, serba salah nak gelak.

Anonymous said...

Agree with you man.
I don't think its funny either.
Somethings you just don't say.
Like , "I saw and Indian man Keling the ball"
Ain't funny and out of place.
Or like , "It takes a Ching to Chong everyone"
Flat and highly inappropriate.
To Harith, the only reason your wife marries you is cause of your money.
Its the not tje truth bit not funny either.
Rest my case.

Anonymous said...

Not funny at all Harith... seriously!

Anonymous said...

Bangang punya lawak..bab agama pun nak joke juga..bila dah jahil beginilh jdnya

Anonymous said...

Yes, it's funny. Why so called "Muslim" satu dunya sensitif sangat? Aku pun melayu, Islam, tapi tak mau jadi sensitif bodoh. Punya lah bodoh sampai sama sendiri berbunuh.

Anonymous said...


mentality kelas tinggi atau rendah??

dalam kubur nanti ada lawak lagi ke agaknyer??

sementara masih hidup buat la apa yg patut beb

Anonymous said...

Just an ever desperate comedian seeking for things to say.. doesnt care jf its foolish and sour... suite the face.. like to be a fool for a fool... isnt he !

Anonymous said...

It is funny.... calm down guys. He is a comedian, he makes me laugh with that, dude!

Anonymous said...

Harith's pathetic joke simply reflects his own ignorance and stupidity. Would he able to make some jokes before Allah on the day of judgment? I don't think so !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

University News Capital

University News Capital
Words Of The Young Minds

BNBBC

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors

Kelab Penyokong Siber The Red Warriors
Klik Untuk Ketahui Berita Terkini Pasukan The Red Warriors

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...