NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Sunday, July 14, 2013

[VIDEO] : #PRKualaBesut Tidak Cukup 'Lacurkan' ALLAH PAS Berkempen Pula di Masjid?Terkejut saya melihat kegilaan PAS dalam manipulasi rumah Allah untuk membantu kempen politik calon mereka iaitu Che Long 'Cari Make' semalam.

Tidak cukup dengan pengakuan yang mengelirukan sebelum ini sebagaimana yang mengatakan "Allah memilihnya untuk berada di sini (Kuala Besut) seperti mana video yang disiarkan blogger GelombangKick.

Baru hari ketiga kempen, masjid dan surau di Kuala Besut mereka sudah mula pergunakan, tindakan ini sebenarnya adalah satu perbuatan yang tidak patut dimaafkan oleh umat Islam di Kuala Besut memandangkan kempen PAS melalui rumah-rumah Allah sebelum ini telah menyebabkan berlakunya perpecahan di kalangan orang Islam!

Hari ketiga masjid mereka pergunakan, saya dimaklumkan oleh penduduk tempatan bahawa PAS kini giat mengerahkan jentera mereka ke setiap surau dan masjid ketika waktu berbuka bagi menyuntik ideologi ekstremis.

PAS mengambil kesempatan ekoran waktu solat Magrib (berbuka) serta berterawih kebanyakkan surau dipenuhi oleh penduduk tempatan lebih-lebih lagi sepanjang Ramadhan!

Penduduk Kuala Besut perlu waspada dengan wajah-wajah 'asing' yang mendekati mereka dengan pelbagai janji-janji termasuklah syurga...

Tunggu rakaman tersorok yang berlaku di antara dua jemaah di dalam masjid...

Jeng..jeng...jeng!

1 comment:

Anonymous said...

Jangan sampai berlaku solat dua imam sudah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BNBBC

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

Dari Kampus

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...