NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Saturday, July 9, 2011

Malaysia Bakal Aman Anwar Ibrahim Dah Nak........


Kesian sungguh tatkala menyaksikan 'kesakitan' yang dialami oleh manusia paling suci di Malaysia iaitu Bro Anwar Ibrahim. Perhatikan  betul-betul raut wajahnya seolah-olah beliau berada dalam kesakitan yang amat dan sukar untuk bernafas..isk..isk..isk..kesian..

Mengikut yang dilaporkan rakan bloggers lain Bro Anwar hanya kena gas pemedih mata, namun keadaan beliau seolah-olah nazak. Lepas ini drama kerusi roda, pembalut leher, tak boleh berjalan akan kembali.

Menurut doktor yang merawat Anwar Ibrahim racun arsenik yang disuntik pada tahun 1998 telah mula menyerapi sistem darahnya selepas terkena gas pemedih mata dalam demo haram BerSHIT tadi.

Kah..Kah..Kah...

Ramai orang kena gas pemedih mata, tapi semua masih mampu berdiri dan berlari. Mungkin dos gas pemedih mata yang digunakan untuk Bro Anwar lebih berbanding dengan kami.


Kah..Kah..Kah..

Bro Nuar.. nah amik selagu!!
YY : Kuat main wayang la lu bro Nuar...

2 comments:

Anonymous said...

nampak muka tau kaki penipu...mampus cepat2 lagi baik..kalau tak mampus lagi sumbat je dlm ISA

AJAI62 said...

Assalam Bro

Itu doktor yang rawat dia tu subahat sama... Buat laporan palsu pasal Anwar nazak nak mampus... Doktor tu letak etika dan intigriti diri sendiri kat kotek Anwar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...