NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Friday, July 22, 2011

Eksklusif : Rakaman Pengawai Polis dikasari Peserta BerSHIT 2.0Inilah paling eksklusif untuk disiapkan perhatikan anggota Polis berpangkat ditolak sehingga terjatuh di khalayak ramai oleh para demonstran haram BerSHIT 2.0

Terima kasih kepada sahabat blogger 1peluru.blogspot.com kerana memberi pandangan dan kepakaran beliau untuk menyiapkan video anggota polis dikasari ini.

Saksikan bagaimana anggota Polis berpangkat ditolak secara kasar sehingga beliau jatuh terpelosok di celah-celah orang ramai.

Tunggu apa lagi?

Klik butang 'Like' di bawah tajuk artikel  terus ke wall facebook anda.
YY : Fokus PRU13 tiada masa nak balun sama sendiri...

1 comment:

Kulaan Niring said...

Salam satu perjuangan. Saya telah link blog tuan ke blog saya. Harap dapat follow & link juga blog saya ke blog tuan. Terima kasih.

http://kulaanniring.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...