NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Wednesday, July 20, 2011

Eksklusif : Peserta BerSHIT Mati Hidup Semula - Macam Lagu Jamal?


Ini adalah video yang baru disiapkan oleh sahabat saya blogger 1peluru.Video ini adalah susulan pendedahan yang dibuat oleh Blogger PapaGomo dalam entri beliau beberapa hari selepas mengenai 'lelaki misteri yang mati dalam perhimpunan BerSHIT'.

Perhatikan video (atas) jelas kita dapat melihat Suhardi mati dalam dua situasi yang berbeza iaitu dalam tangan terikat dan tidak diikat dengan 'cable tie'.

Pada penghujung babak, kelihatan Suhardi menjerit "Sakit!! Sakit". Ketika itu berpusu-pusu wartawan media berlari ke arah beliau.

Dari situ wartawan asing mula merakamkan gambar Suhardi yang kononnya sakit nak mampos. Tujuan utama adalah untuk memburukkan imej PDRM di mata luar negara sekaligus memburukkan imej Malaysia.

Melalui 'kejayaan' mereka ini tekanan antarabangsa kepada Malaysia meningkat sebagaimana kita perhatikan Dato Seri Najib Tun Razak tidak dibentangkan dengan karpet merah ketika mengunjungi United Kingdom baru-baru ini.

Siapa Suhardi?

Di mana Suhardi tinggal?

Siapa pengarah drama?

Berapa bayaran yang diterima Suhardi?

Siapa wanita yang menjerit 'Allah! Allah!'? dalam rakaman video The Truth Cannot Be Cover?

Kami akan dedahkan dan bogelkan satu persatu kerana semua maklumat tersebut ada dalam tangan kami. 

Mungkin Unit Amal PAS patut berkawal di rumah Suhardi sebelum kami terjah bersama kamera video kami.


YY : Satu hari 2 kali mati daaa.......opss..i love the way you lie Suhardi.. kehkehkeh..

3 comments:

Anonymous said...

Bagus YY, kasi bongkar habis-habisan... kita tengok denial sindrom puak Fuckatan dalam isu ni. Biar mereka tercirit2 mcm terkene arsenic Al-Juburi!!!

Konda Kondi said...

mohon share brader YY..

Yuseri Yusoff said...

Anonymous July 20, 2011 10:47 PM

InsyaAllah bro..

Keris 7 Lok,

Silakan bro..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...