NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Tuesday, April 23, 2013

#GE13 : PAS & PKR Bergolak Kerana Rebut Hak Penjualan Pil Kuda Di Terengganu? #TolakPR #VoteBNHahaha...

Akhirnya Hadi Awang tidak dapat menahan dari meluahkan kebenaran di sebalik pergelutan kerusi di antara PAS dan PKR di Terengganu yang bermula sejak 2011 sebagaimana pendedahan transkrip emel oleh blogger TeganuHot baru-baru ini.

Rupa-rupanya ada di antara ahli PKR di Terengganu terlibat dengan kegiatan penjualan pil kuda, disebabkan itu PAS bertindak menolak calon-calon PKR. Pil kuda merupakan pil khayal yang menjadi kegilaan remaja di Pantai Timur.

Pengakuan oleh Hadi Awang ini membuktikan bahawa ramai ahli PKR terdiri daripada mereka yang tidak bermoral. Apa punya gila PKR, sanggup mereka  letak tauke pil kuda untuk diangkat oleh PKR sebagai pemimpin?

Cuba tanya Hadi Awang siapa calon PKR yang mana dia maksudkan itu?No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...