NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Saturday, April 20, 2013

#GE13 : Emel Rafizi Ramli Desak PKR Boikot & Batalkan Semua Program PAS Kerana Jumlah Kerusi Terdedah!. #TolakPR #VoteBN #PRU13 #BNBaruNyampah!

Transkrip kiriman emel di antara Rafizi Ramli dengan pasukan rundingan PKR seperti disiarkan di atas mendedahkan bahawa Pakatan Rosak yang terdiri daripada PAS, PKR dn DAP tidak pernah sepakat, sebaliknya mereka bergolak serta memburuk-burukkan satu sama lain.Emel Rafizi Ramli dan beberapa nama pemimpin besar Pakatan Rosak yang didedahkan di blog TeganuHOT turut menyatakan bahawa PKR bertindak membatalkan serta memboikot PAS gara-gara PAS dikatakan bersikap kurang ajar terhadap tuntutan kerusi yang dibuat oleh mereka.


Kahkahkah!

Kantoi!

PAS dianggap barua saja oleh PKR rupanya, betullah kita kata orang-orang PAS ini diajar untuk menjadi kurang ajar dan biadap!

Siang malam Pakatan Rosak tuduh BN kononnya mengalami masalah dalaman yang serius, walhal hanya terdapat beberapa individu sahaja yang tidak berpuas hati dengan pengumuman calon tempoh hari rupa-rupanya mereka telah bergaduh kerana kerusi sejak 2011 lagi.

Baca sambungan Rafizi Ramli bengang dengan PAS [SINI]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...