NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Saturday, December 18, 2010

Video Teresa Cock Biadap Dalam Masjid.Bila kita melihat rakaman video ini, apakah perasaan kita sebagai umat Islam? Pernahkah kita menggunakan institusi ibadat agama lain untuk mengadakan sebarang demo dengan tujuan menyuarakan ketidakpuasan hati kita?

Inikah yang umat Islam mahu? Penganut agama lain keluar masuk ke dalam tempat kita beribadat semata-mata untuk berdemo?

Apakah tindakan ini juga boleh dikatakan percubaan untuk mendekatkan mereka dengan Islam sebagaimana alasan yang sering digunapakai oleh totok PAS?

Sejauh manakah mereka menghormati rumah Allah jika kita teliti daripada rakaman video ini? Lihatlah betapa angkuhnya Teresa Cock? Walaupun dihalang cara baik oleh petugas masjid beliau nampaknya cuba menunjukkan keras kepala ingin juga masuk ke dalam masjid ketika umat Islam bersembahyang.

Malas nak cakap lebih-lebih, anda nilailah sendiri. Sebagai umat Islam inikah yang anda mahu??

2 comments:

Anonymous said...

WATTA KOK LAH!..SIYAL LA BETINA KOMUNIS TU. ORG BELUM HABIS SOLAT DIA REDAH JUGAK APE KESS??...HARKK PTUIHHH!!

Anonymous said...

Terasa Cock n Tin Chat memang kacau punya cina.Tak dihirau sangat kesucian masjid.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...