NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Thursday, August 22, 2013

#PemilihanUMNO13 : Tajuddin Pasir Salak Ugut Ketua Cawangan - "Kalau Tak Sokong, Tak Dapat Peruntukkan!"?


Kaki betina, kaki judi, kaki pukul, kaki rasuah, bapak segala kronisme di Perak!

Itulah label yang sesuai buat Ketua UMNO Bahagian Pasir Salak Tajuddin - ada komen yang marah berhubung artikel Pemuda Akar Umbi Ditampar Dalam Majlis Rumah Terbuka Hari Raya yang disiarkan di laman ini.

Kata tukang komen tersebut, jika baru sehari dua kenal Tajuddin saya atau sesiapa saja tidak layak bercakap mengenainya. Untuk komen-komen yang memuji Tajuddin, saya tak perlu fikir panjang-panjang - hanya satu jari tengah dari kedua-dua tangan saya buat anda!

Sampai bila UMNO & Najib nak simpan Tajuddin?


Siapa tidak kenal Tajuddin...?

Tanya saja di Pasir Salak, hatta anjing jika boleh berbicara - anjing pun akan kata Tajuddin kaki judi, kaki mabuk, kaki betina, kaki rasuah. 

Saya berani berkata secara terang-terangan begini kerana maklumat yang saya perolehi bukan datang daripada orang lain sebaliknya daripada ahli akar umbi serta beberapa bekas-bekas kakitangan Tajuddin sendiri.

Malah Tajuddin pada tahun 1995 Tajuddin pernah dipecat oleh Majlis Tertinggi UMNO kerana terlibat dalam politik wang RM6 juta untuk merebut jawatan ketua bahagian Pasir Salak yang ketika itu disandang oleh Menteri Besar Perak, Tan Sri Ramli Ngah Talib sebelum diterima semula tanpa syarat pada tahun 1998 dan dipilih sebagai Timbalan Ketua Bahagian pada tahun 2000.

Aneh sungguh UMNO, ahli yang terlibat salah laku politik wang sebanyak RM6 juta pada awalnya dipecat selepas itu diterima semula tanpa syarat?

Tajuddin Ugut Ketua Cawangan!

Selain mengatur perjalanan politik anak-anaknya di mana anak lelaki diletakkan sebagai Ketua Pemuda UMNO dan Pengarah War Room Bahagian, anak perempuan sebagai Setiausaha Bahagian, menantu diletakkan pula sebagai SUS Pejabat Timbalan Menteri dan anak saudaranya Ramli pula sebagai pegawai khas parlimen.

Terbaru saya dimaklumkan beberapa Ketua Cawangan telah diugut oleh Tajuddin, menurut sumber salah seorang Ketua Cawangan tersebut dia diugut menerusi panggilan telefon oleh Tajuddin agar terus menyokong Tajuddin dan anak-anaknya. Jika terdapat mana-mana Ketua Cawangan yang ingkar kehendaknya cawangan tersebut tidak akan diberikan apa-apa peruntukkan.

Wowww..!!!

Daripada bahagian hingga ke pejabat Timbalan Menteri Tajuddin meletakkan kroninya, apakah Tajuddin sedang giat menyusun atur bagi memastikan tampuk pemerintahan negeri Perak dikuasai oleh anak beranaknya?

Orang macam ini Najib dengan ahli UMNO nak simpan?

Dalam parlimen pun Tajuddin masih nak sembang pasal bur***Banyak lagi kisah Tajuddin akan dikeluarkan satu persatu, termasuk rakaman ugutan yang Tajuddin lakukan kepada Ketua-Ketua Cawangan.

Tunggu...

Arios!

4 comments:

Anonymous said...

Keluarkan rakaman suara tu bro. Bagi semua orang tau perangai sebenar mamat ni. Jgn pikir pernah masuk ISA ketika OPS Lalang dia boleh buat UMNO macam bapak dia punya!

Anonymous said...

Tidak dinafikan Tajuddin ada jasa dallam UMNO tapi kalau Najib benar-benar mahu transformasi berlaku dalam UMNO org macam Tajuddin perlu disingkirkan. Kita sibuk2 cerita PR amal kronisme rupanya UMNO lagi lebih. Tak cukup Nazri skrg Tajuddin pulak!

Anonymous said...

Shahidan Kassim pun sama. UMNGOK kroni tak habis-habis.

Anonymous said...

Sehari sebelum pendaftaran calon untuk pemilihan bahagian, dalam 50org menunggu untuk dapatkan tandatangan anaknya SU bhagiann. menunggu berjam2 di pej. UMNO Bhg. kesudahannya tak muncul2. Anaknya suruh semua yang menunggu datang ke rumah sebab penat le apa le.
Semua pun pergi ke rumah. Sampai saja di rumah, Datuk Judin yg ada disitu cam salah seorang datang yg bukan dikalangan penyokongnya. Terus saja orang tu dimaki hamun siap dengan mencarut-carut dicerca sampai lah dia puas baru berhenti. Hamba Allah yg bukan dari kalangan pemuda yg kena maki tu cuma diam sampai nak menangis. Langsung Datuk Judin tidak mengenang Jasa semua yang datang itulah yg menolong Beliau menang di PRU13. Memang Datuk Judin ni dari keturunan Bangsat. Disebabkan hal tu, semua yg datang walaupun takde kena mengena, dihalau balik. Aje yg @%$@&^*)()%$#@$%^
Udah le tunggu berejam. Dasar Penyamun Tarbus. INI BARU HAL NAK AMBIK SIGN KOME OOIIIII!!!!
Kalau sayang UMNO Pasir Salak mesti tolak Judin Anak Beranak pada pemilihan Bhg.kali ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...