NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Monday, September 19, 2011

Mesra Ria Aidilfitri DS Hishamuddin Bersama Rakyat Sembrong Dirai Oleh 20,000 Tetamu


Siang tadi bertempat di Taman Seri Kluang, Johor berlangsungnya majlis Mesra Ria Raya Aidilfitri Datuk Hishamuddin Tun Hussein Menteri Dalam Negeri merangkap ahli parlimen Sembrong.

Majlis turut dimeriahkan dengan kehadiran tetamu-tetamu yang terdiri daripada selebriti sukan tanahair antaranya Dato Lee Chong Wei, Wong Choon Han dan Datuk K. Rajagobal.
Selain itu kehadiran tetamu terhormat turut menyerikan majlis tersebut antaranya Ketua Polis Johor Datuk Mohd Mokhtar Mohd Shariff, Datuk Razali Ibrahim Timbalan Menteri Belia dan Sukan dan ahli parlimen Seri Gading Datuk Mohammed Aziz dan ADUN-ADUN tempatan yang lain.Kehadiran artis-artis popular tanahair seperti Mawi, Anna Raffali dan Ajai turut menyerikan majlis yang dihadiri hampir 20,000 rakyat Sembrong.
Selain beramah-mesra bersama rakyat Sembrong Datuk Hishamuddin Tun Hussein turut merasmikan komuniti facebook rakyat Sembrong yang kini memiliki keahlian seramai 2,000 orang dan mengagihkan bantuan untuk ibu-bu tunggal, warga emas dan Orang Kelainan Upaya (OKU).


Selain tetamu dihidangkan dengan pelbagai juadah yang enak, Hari Bertemu Pelanggan turut diadakan untuk warga Sembrong. Antara jabatan yang terlibat adalah, Jabatan Pendaftaran Negara, Imigresen, PDRM, JPAM dan lain-lain.

Antara gambar-gambar menarik yang sempat dirakam lensa YY :

DON'T TRY THIS AT HOME...YY : Tahniah DS Hishamuddin kerana mendekati rakyat secara terus tanpa sebarang protokol... gambar banyok sangat weih... selebihnya jenguk facebook kawe... tata!No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...