NOTIS & PENAFIAN

Segala artikel yang disiarkan di laman blog ini merupakan pandangan peribadi penulis dan ianya tidak mewakili mana-mana parti, orginasasi atau mana-mana pertubuhan. Jika berlaku sebarang kecelaruan emosi ketika membaca atau menyaksikan bahan-bahan yang dipaparkan ianya di luar tanggungjawab penulis. Ingin berkongsi artikel dan maklumat yang menarik emelkan kepada : yuseriyusoff@gmail.com

Friday, May 3, 2013

#GE13 : Gerakan Sulit Majlis Syura PAS Kantoi - DAP & PKR Tuntut Penjelasan!DAP menuntut PAS memberi penjelasan berhubung surat sulit yang disebarkan kepada setiap cawangan PAS di seluruh negara sebagaimana didedahkan oleh blog Keris7Lok siang tadi. Selain DAP, PKR melalui Timbalan Presiden PKR melalui blog rasminya juga turut memetik gerakan mufarakah (berpisah) oleh PAS.

Rujuk petikan blog Azmin Ali :Setakat ini tiada sebarang penafian daripada pimpinan tertinggi PAS, mungkin Mustapa Ali tengah sibuk menguruskan spender-spender putih dalam simpanannya. Merujuk kepada email yang dihantar DPP Malaysia kepada cawangan-cawangan PAS agar tidak MENGUNDI selain calon PAS dalam PRU13.

Rujuk transkrip emel di blog : Keris7Lok


YY : Jangan nak kata kena hacked, skrip biasa dengar, orang kena hacked memang tak boleh dapat akaun la moron!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HOT MINGGU INI

Mesti Baca All Time HOT Artikel

RECOMMENDED

MACAM-MACAM ADO - [U,18SX,18SG,18PL]

News & Portal

Arkib Artikel Kawe...